L“Luminorsolution, fotoluminiscerende (weg)belijning staat voor kwaliteit en kennis. Door onze jarenlange ervaring met lichtgevende producten zijn wij dé specialist op het gebied van luminescerende toepassingen.

Onze producten worden wereldwijd toegepast op (snel)wegen, fietspaden, garages, bedrijfsterreinen, off-shore en als vluchtwegmarkeringen. Innovatie is bij ons prioriteit, continue proberen wij te anticiperen op de vraag in de markt. Wij weten wat er speelt en ontwikkelen onze producten zodanig, dat zij voldoen aan uw verwachtingen. Onze kracht zit in onze kennis en flexibiliteit, wij denken graag mee met onze klanten! Ons harde werk bleef niet onopgemerkt, trots zijn wij dan ook op het winnen van een innovatieprijs in 2015 met ons product “Luminorpearls.” Marro Shahbandarian.

Serge Shahbandarian (Belatex), grondlegger en ontwikkelaar van al onze fotoluminescerende producten is al ruim 15 jaar actief in deze branche. Vanuit zijn technische en chemische achtergrond heeft hij al zijn kennis en ervaring gebruikt om onderscheidende nieuwe producten te ontwikkelen. Ook nu is hij nog steeds het brein achter alle innovatieve ontwikkelingen. In 2015 is zijn dochter Marro Shahbandarian zich bezig gaan houden met de marketing en sales binnen het bedrijf, al snel groeide het bedrijf door en is zij Luminorsolution gestart. Naast de lichtgevende wegbelijning produceren en bieden zij ook kant en klare verf/pigmenten en drukwerk via de webshop www.luminorsolution.com deze producten zijn ook verkrijgbaar bij meer dan 15 verkooppunten in Nederland en België.

 

Marro Shahbandarian

Directeur Luminorsolution

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer u onderstaand formulier invult dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op voor een offerte.

Over ons

Luminorsolution, fotoluminiscerende (weg)belijning staat voor kwaliteit en kennis. Door onze jarenlange ervaring met lichtgevende producten zijn wij dé specialist op het gebied van luminescerende toepassingen.